Har en utmaning för alla här!! Give Your Heart a break släpps idag som radio singel i kategorin HOT AC och utmanar alla här att önska den på dessa amerikanska radiostationer! Det enda som man behöver fylla i är låtnamn, ditt eget namn och confirmation code! 
Gör det här (kom ihåg, bara HOT AC idag!) 

och glöm inte att önska skyscraper på svensk radio här!!
 
Äntligen!! Nu kan man förhandsboka Unbroken på svenska itunes!!  

Gör det här: http://itunes.apple.com/se/preorder/unbroken/id496053589 
 
Det har varit ganska få uppdateringar på Demi's twitter dem senaste dagarna och inatt så skrev hon igen... för att meddela att hon har twitter break. Lite sorgset men för min egen skull men tycket det är bra för henne, det kan inte vara så lätt att läsa all kritik som skickas de senaste dagarna, speciellt inte från sina egna fans. Hoppas att hon tar en tag av och kommer tillbaka när hon känner sig redo! Detta är vad hon skrev: 
 
Många nya saker kommer upp och kommer dyka upp på sidan de närmsta dagarna. Jag vet fortfarnade inte ens om någon läser på sidan, men just nu skriver jag iallafall! :)
Nya saker: 
Request Sverige - Nu när Skyscraper är släppt i Sverige gäller det att önska den på svensk radio!
Promotion - Nu när releasen av Unbroken (hoppeligen) närmar sig så gäller det att göra reklam!
Har nu även länkar vid varje album där man kan köpa dem
Updaterade sidor: 
Skyscraper - skyscraper finns i Sverige, så till att Du köper låten!
Unbroken - Unbroken är inte officiellt släppt, men det går fortfarande att köpa den!
Request HERE! -    Det som gäller att önska nu i USA är Give Your Heart a Break. 
Vote HERE! - Nya röstningar har börjat och Demi har vunnit de gamla!
 
Under natten till idag så läckte en bild från Demi's nya photoshoot. Det är de photoshoot som Demi tidigare skrivit om och bla sagt att hon hade krossat glas i sitt hår!! Jag själv är sjukt spänd på att se hur de blir, eftersom fotgrafen är känd för extrema bilder! Det har varit många diskussioner om det på twitter men det jag själv tycker är att hon är 19 och kan göra vad hon själv tycker! 
 
Som ni vet har Demi varit contiunying editor för Seveenteen Magazine en länge tid nu, och nu hon skrivit ytterligare en artikel!! Hon pratar om vilken ära det är att få vara på framsidan osv!! Värt att kolla in :)demi lovato: it's an honor to be on the cover!
 
Demi är på omslaget på Januari upplagan av Seventeen Magazine!!! Och hon gjorde även en intervju med de som kommer finnas med i tidningen! Den kommer kommer till Sverige någon gång nästa vecka (enligt press-stop.se) så håll ögon och öron öppna!! Tycker själv att intervjun tar upp mycket av det Demi gick igenom och det är intressant att få reda på nya saker. 
Läs hela artikeln under! 
 
Under en av hennes konserter förra året så gjorde Demi en liten överaskningskonsert för de fans som väntat extra länge, och gjorde ett uppträdande av Give Your Heart a Break på ett lastbilsflak!! Och allt filmades förstås och finns nu att se här!
 
Har lite dåligt samvete för att jag inte uppdaterar sidan på länge, men kommer nu en massupdatering på ALLT som hänt under de senaste veckorna. De kommer dock vara under rätt datum så det blir lättare att hitta!! Glöm inte att köpa skyscraper på itunes och spotify!!! 
 
Jag tror att alla kommer ihåg när röstningen för PCA's 2012 drog igång i höstas och hur man twittrat och röstat som en tok, och det lönade sig!!! Under galan så var Demi inte bara med och uppträdde Give Your Heart a Break, utan fick också priset Best Pop Artist, och slog artister som Katy Perry, Rihanna, Beyonce & Lady Gaga!! 2012 kommer även vara Demi's år!!