Väntan är över! Demi spelar äntligen in en musikvideo till låten Give Your Heart a Break och vi kommer då snart få se den!!! Hon twittrade från inspelningen och nämnde att det kommer medverka en kille i videon! Hon skrev hur akward det var att försöka lära känna en person medan man ligger och kramas!! Se Lyric videon i väntan på musik videon nedan!
 
I dagens läge så finns Unbroken både på svenska itunes och på spotify!!!! Men den finns inte ute i affärerna .... så man kan fortfarande inte gå och köpa Demi's skiva i affärerna vilket jag tycker är supertrist eftersom det är så många få reda på nya artister. Men köp den på itunes för det är där vi kan och har visat hur stor Demi ändå är i Sverige!! Albumet låg som bäst på #19 totalt på topplistan och det är en av de bästa resulataten i Europa! Så köp den och vissa ditt support! även Skyscraper och Give Your Heart a break åker upp och ner på topplistorna!! 
 
MTV kommer den 6:e Mars sända en dokumentär om Demi vid namn Demi Lovato: Stay Stong. redan på namnet så kan man gissa innehållet och man kommer få följa Demi under hennes turne, men även då hon firar thanksgiving och besöker det treatment centre som hon var på förra året!! Tycker det ska bli sjukt spännande att få se det!!! Tyvärr så har MTV gått ut på sin twitter och sagt att de inte kommer sända den på svenska MTV ... :(