Eftersom Heart Attack släpptes tidigare pga. av att den läktes på internet, så Demi's intervju gjordes några dagar tidigare! Lyssna under på hela intervjun här under, där Demi pratar allt om hennes skadade ben , Heart Attack och vem den handlar om och vad hon gjorde på alla hjärtans dag och vem hon var med (Wilmer)! 
 
http://www.youtube.com/watch?v=GKg6QgIVSw4
Väntan är äntligen över!!! Heart attack är nu släppt på youtube och på amerikanska iTunes och klättrar redan på topplistan!
https://itunes.apple.com/us/album/heart-attack-single/id605843703

Hoppeligen tar den sig även till Sverige snart!
 
Demi spenderade sin alla hjärtans dag med att inviga den nya topshop affären i LA, där hon uppträde Give Your Heart a Break! Men verkar som det inte var hennes enda alla hjärtans dag planer... ? 
Se Demi's undvikande svar om vem hon kommer spendera dan med!
 
Om inte Demi redan hade dagen fylld så passade hon på att gå på Topshop's röda matta för deras affär som öppnar imorgon! Hon tog sig runt som en kämpe med sina kryckor, och verkade även se till att spendera lite tid med pojkvännen? såhär dan före alla hjärtans dag! 

 
Nu är det släppt! Demi's nya singel kommer heta Heart Attack och släpps 4 Mars!
Se teasern under:  
 
Under eftermiddagen på Måndag så vart Demi's profilbild på Twitter svart, och ven bakgrunden. Sen märktes det fort alla sociala medier rörande Demi nu hade en svart bild, och hennes hemsida blev helt svart. Hashtaggen #DemiBlackout blev snabbt populär på Twitter då många spekulerar om vad det är som händer. Kanske förbereder för promo för den nya singeln? Allt man kan göra är att vänta, då varken Demi eller hennes skivbolag har släppt något än!
 
Idag är det två är sen Demi kom ut från behandlingshemmet Timberline Knolls! På Twitter så öste all sin kärlek till Demi för den resa hon gjort under de två åren! Kul att se att hon fortfarande tar hand om sin hälsa och mår bra!