Fler och fler teasers släpps inför premiären av musikvideon som är den 3:e april!! 
Spola fram till 1 min så kan du på klippet under se flera nya scener! 
 
 
Häromdagen så släpptes en teaser till Demi's musikvideo till Give Your Hear a Break! Äntligen! Den kommer släppes den 3:e på VEVO ( och på E! news 2:a i USA).
 
Natten till idag så uppträdde Demi på resultatshowen av American Idol. Hon sjöng hennes nya singel "Give Your Heart a Break" och fick en stående applåd av publiken och hennes uppträdande hyllas på skallersidorna. Det kan ses här under, och kommer under våren kunnas ses på tv11 som sänder denna säsong nu. Vet dock inte vilket datum.
 
Igår släpptes det på Demi's Facebook sida att hon den 3:e April kommer ha en signering på affären HMV!! Äntligen kommer hon till Europa! Själv ska jag försöka ta mig dit med en kompis :) Det finns info på deras hemsida www.hmv.com och det ryktas att hon kommer vara i både italien och tyskland innan! Tyvärr inga rykten om nån resa till Sverige  ... :/
 
Demi avslutade torsdagen med att gå på premiären av Big Time Movie, som hennes goda vän Logan Henderson är med i. De känner varanda från tiden då de bodde i Texas. 
 
Senare på torsdagen gjorde Demi även en intervju med Vevo. Kort men det beror på att det var så många fans som krashade servern att Demi behövde gå kort efter att hon började, men kul att se än då! 
 
I torsdags hade Demi en upptagen dag med flera intervjuer och premiärer. Det första hon gjorde var en live chat med radiostationen z100. rekomenderar att se den då den är lite annorlunda än vanliga intervjuer, och väldigt rolig!! :D
 
Här är hela Demi's dokumentär!:  
 
MTV har varit snälla nog att lägga klipp från nattens After show till stay strong, så för alla er som inte såg det inatt kan nu se det här! :