Demi är en av 5 kändismentorer som är med i Acuvues One Day-tävling. För några månader sedan så hade Demi en photoshoot med bla, Joe Jonas, Meagan Martin mfl. och nu vet vi vad den är för! Här under kan man se Demi's alla klipp & bilder från photoshotet: 
 
Äntligen så är den här! Musikvdeon till GYHAB släpptes för några dagar sen på VEVO. Tycker den är sjukt söt och gillar budskapet med att hon försöker bevisa för honom att de inte ska ge upp. Som en liten bonus så kan jag lägga till att Killen som hon spelar emot är svensk och heter Alex Bechet!
Behind the scenes:
 
I veckan hade Demi en signering på affären HMV i  London och jag var själv där och träffade Demi själv!
Folk var minst sagt förberedda och hade med sig tält och sovsäckar! Detta är ungefär när jag kom, 21 1/2 timme innan de delade ut armbanden! 
Såklart vad man tvungen att komma på saker att göra under timmarna och detta hände ungefär vid midnatt, alla ställde sig upp och sjöng Skyscraper!! Var sjukt mäktigt att stå där och sjunga tillsammans med en massa andra fans! Och Demi har sett videon, vilken jag tycekr är helt sjukt nice! Det visar vilken familj Lovatics är! 
Detta är runt 9 på morgonen, då de ska börja dela ut banden. Vid den tiden så var man ganska trött i benen och det var efterlängtat!
Här har jag fått bandet! "Get Closer to Demi Lovato" stod det på det. Och ja, det är en Stay Strong tatuering på min handled! 
Tillbaka i kön! Nu stod man och väntade på att äntligen få träffa Demi. Jag kan säga att nerverna då höll på att sprängas. Man började märka på folk att det snart var dags!
Äntligen inne i affären! Hela undervåningen var avstängd så att de som inte hade armband skulle komma ner. Där började ytterligare en väntan!
I affären stod en helt hylla med bara Demi skivor! Och hela tiden vi stod där inne spelades skivan! Den han spelas nästan 2 gången innan Demi kom ut!
ÄNTLIGEN! MISS DEMI LOVATO i egen hög person! Man kan se på bilden hur jag skakade! 
Här sitter Demi vid borden hon signerade vid, vi stod i flera olika köer beroende på nummer på i den första kön! Och ingen kunde tränga sig före eftesom det var 7(!!) säkerhetsvakter på plats!
Min skiva signerad och rörd av miss Demi herself!! Var en helt sinnessjuk upplevelse och kan säga att om jag fick chansen skulle jag göra det igen. Känns fortfarande overkligt att jag träffat Demi. Och hon är verkligen så fantastisk som hon verkar! Och jag kan säga att hon har en sån glow om sig så man blir helt förstummad! 

Måste säga att detta var en av de bästa dagarna i mitt liv. Den ligger nog på första plats då jag såg henne i USA. Nu är det ända jag saknar med henne en bild!