Demi är på framsidan av Cosmopolitan's Juli nummer! I tidningen så finns det även en intervju med Demi, där hon pratar om allt från att hon vill vara gift och ha barn inom 10 år till att sammanfatta de senaste 18 månaderna!Läs hela artikeln här:  http://oceanup.com/2012/may/29/demi-lovato-cosmopolitan-honesty 
Demi kommer nästa vecka fortsätta med att sitta i juryn i x-factor och sedan drar hennes sommarturne igång! 

Tidningen finns att köpa i Sverige så det gäller att hålla utskick i din lokala pressbyrå! (Demi är på framsidan av Juli, och just nu så finns Maj i affärerna, så det kommer nog dröja någon månad) 
 
Natten till idag blev det klart, Demi kommer vara en av de fyra domarna i X-factor juryn!! Sjukt kul tycker jag, och är ett stort steg för hennes karriär! Ska bli kul att se hur hon är som en domare och vad hon kommer tycka och tänka! Inspelningarna är i sommar och Demi kommer under samma tid göra sin sommar turné i USA! Programmen kommer börja sändas i höst men vet ej om de kommer till Sverige. 
 
Bilder och klipp från Demi's konsert i Argentina!
 
Enligt E! Online och andra källor är Demi klar som den fjärde domaren på x-factor vilken är ett stort kliv för Demi!! Även om Demi själv inte sagt något så berättar E! att Demi är den fjärde och sista personen som kommer medverka i juryn tillsamans med Simon Cowell, LA Reid och Britney Spears!!