Picture
Imorse vid 2 tiden så gick Teen Choice Awards 2012 av stapeln med Demi som programledare tillsamans med Kevin Mccale! Måste säga att Demi gjorde ett sjukt bra jobb som programledare! 

Om inte det var nog så vann Demi även två priser: 
Choice Twit
Female music star: summer 


Se hela programmet här under eller ladda ner det här
 


 
Picture
Inatt klockan 2 svensk tid börjar Teen Choice Awards 2012 på FOX med Dmei som programledare. Hon Co-hostar tillsamans med från Glee. Här under finns flera länkar till livestreamar som kommer sända Teen Choice Awards. Röda mattan börjar en timme tidigare på samma kanal! 

Länk 1 ( med tre streamar att välja på) 

Länk 2 

 
Uppdaterat med HQ videor: 

 
 
På torsdagsmorgonen svensk tid hade Demi sin konsert i Los Angeles på Greek Teather. Och Demi hade inte bara vänner som var där i publiken, utan Nick Jonas fårvånade pubklien genom att komma ut och sjunga två låtar tillsamans med Demi!! #Fangirlmoment Kul att se att de fortfarande är nära vänner! Många väldigt bra HD klipp under! 

 
Idag så är det exakt 1 år sedan Skyscraper släpptes på itunes! Helt galet hur fort det gått! Och tänk hur långt Demi kommit sedan dess! En av domarna på X-factor, släppt ett album, spelat in en dokumentär och programledaren för Teen Choice Awards! Hon har verkligen rest sig som en skyscraper! ;) 
Glöm inte att skyscraper finns att ladda ner på itunes HÄR! 
Vilket framträdande av skyscraper tycker du varit bäst? Själv så finns det ingen som slår denna: 
Jag stod själv i publiken och det var nog en av de mest fantastiska upplevelser jag haft! Kan fortfarande få ryssningar av det! 
 

Det är officiellt!

Picture
Idag så konformerade Teen Choice Awards att Demi kommer vara programledare för Teen Choice Awards 2012!! Rykterna har funnits ett tag nu, och nu är det offficellt! Så kul att så många possitiva saker händer Demi just nu! Nyligen en av de nya domarna på x-factor, och nu TCA's! Hon kommer leda galan live,  och den sänds 22:a July på FOX. 

Läs mer här: 
EW
Huffingtonpost
Digitalspy

 
Picture
Man kan nu köpa numret av Cosmopolitan med Demi på framsidan i Sverige! Den finns i de flesta press-stop butiker och kan även beställas på nätet via deras webbshop. Den kostar 89 kronor , vilken är 3x priset vad den skulle ha kostat i USA, men tycker det ändå är värt det! I tidningen är det även en artikel om Demi, läs mer om det i den tidigare uppdateringen om tidningen! 

 
På fredagseftermiddagen svensk tid uppträdde Demi på det amerikanska morgonprogrammet "Good Morning America". Hon sjöng tre låtar ock gjorde även en kortare intervju. Skyscraper och Give Your Heart a Break var de två första låterna, och som avslutning sjöng hon Unbroken. Slump eller kan det kanske bli en tredje singel? 
Se alltihopa här nedanför!