Häromdagen så släpptes trailern till den serie som Voto Latino gjort, The Enforcers. Ideen med det hela är att de ska inspirera och få fler unga latinamerikan att rösta i det uppkommande valet i USA. Demi är en av de som är medverkande tillsamans med bla. hennes ex Wilmer Walderama, som är en av skaparna av Voto Latino. Trailern ser sjukt spännande ut, och Demi ser rikitgt bad ass ut! Inget datum när det kommer släppas, men valet i USA är om lite mer än en månad, så det kan inte dröja så länge! 
 
 
Allt verkar gå uppför Demi just nu, och det blir bara bättre! Hennes musikvideo toppar denna veckas topplista på VH1!
 
Picture
Natten till idag så avslutade Demi sin sommarturne med en konsert i Oregon på Oregon State Fair. Hon sluate på topp och visade vilken talang hon är. Nu har Demi några dagar ledigt innana hon ska uppträda på VMA's, och sedan är det dags för X-factor! 

 
Sidan har fått en liten makeover och jag hoppas att den kommer börja uppdateras oftare igen. Med nästan ett är på nacken vet jag knappt om det är någon som läser sidan, men fortsätter som vanligt än då! Hoppas att fler ska hitta sidan så det kan finnas en samlingsplats för alla Demi fans i Sverige. Mer uppdateringar kommer snart! 
Allt X-factor relaterat kommer nu i första hand hamna under x-factor fliken där allt som har med x-factor att göra finns samlat!