Demi är på omslaget av Noverber-utgåvan av Teen Vogue och pratar i intervjun hon gjorde med de om bla x-factor och hur det är att jobba med Simon och Britney, men även hur hon håller sig hälsosam och vad hon gör för att se till så hon mår bra. Hon nämner även rykterna om henne och Niall Horan (One Direction) och säger ännu än gång att de bara är vänner Läs allt här och köp tidningen när den släpps här !

 
I tisdags morse svensk tid gästade Demi Jimmy Kimmel Live för att prata om den nya säsongen av X-factor! Intervjun var kort men rolig därefter! Sen den under och glöm inte att se nya avsnittet av x-factor inatt! 
 
Under inspelningen av Voto Latino's PSA, The Enforcers, gjorde Demi en intervju om vad hon tycker om att jobba med organisationen och hennes roll. Hon pratar också om att vara en första gång väljare och vad det innebär. Se Demi's intervju ovan!
 
Direkt efter det nya avsnittet av X-factor så sändes ett nytt avsnutt av Glee där de sjöng Demi's låt "Give Your Heart a Break!" Även om ingen kan göra den bättre än Demi så tycker jag de gjorde det väldigt bra! 
 
Under helgen så uppträde Demi på Z festival i Brasilien och ovanför kan du se hela hennes framträdande på en av kvällarna! På lördagen så uppträde Demi i och på söndagen i Rio de Janierio!  Detta var Demi's sista konsert på ett tag, iallafall vad vi vet och nu ligger Demi's fokus på att vara i studion och jobba på sitt fjärde album samt såklart X-factor! (Glöm inte att kolla in fliken x-factor för allt om serien!)