Flera reportrar frågar Wilmer på röda mom det är någon speciell han ser fram emot att se. Så mycket svar fick vi inte. men vi kanske ska ta tystnaden som ett tecken... ? 
 

Natten till idag var Demi på Latin Grammy Awards! Hon såg fantatiskt vacker ut på röda mattan, och hennes upprädande med Pablo Alborán  var sjukt bra!
 

Demi är nominerad i kategorin "Best Pop Artist"!! RÖSTA NU!!
 
Demi kommer vara på omslaget av tidningen Latina's December/ Januari nummer!!! Alltid kul när Demi är på ett omslag och har en artikel i tidningar. Artikeln finns redan att läsa på deras hemsida HÄR! :D

Här är en behind the scenes från hennes photoshoot!:
 
Demi skrev sent igår svensk tid att hon skulla färga sitt hår och direkt satta disskutionen om vilken färg igång på twitter. Men det dröjde ett tag innan hon avslöjade att det är Rött!! Och nu tog hon även en bild på hur det såg ut!!!
 


Rykterna har länge gått mellan de två och nu är det på ett sett konfirmerat att de faktiskt är ett par när de i måndags morse var väldigt love dovy och delade en kyss innan Demi åkte!

"Demi Lovato has been long-rumored to be in a relationship with Wilmer Valderrama, but it was finally confirmed yesterday morning when the 19-year-old singer was spotted alongside the 31 year old actor doing the walk of shame out of his house the morning after Halloween, and sharing one hell of a kiss before taking off!"                                             Källa: PerezHilton.com



 
Demi är en av många kändisar som kommer vara med på en sida i boken The Beauty Book For Brain Cancer som är en bok med en massa bilder på kändisar vars inkomster kommer gå till cancer forskning!!! Här under kan man se en liten behind the scenes på just Demi's photoshoot!


 
Har inte updaterat på väldigt länge men nu är sidan på väg att få många nya saker! Börjar med att lägga till fliken Request & Vote där du kan hitta ALLA länkar till att requesta och rösta på Demi! Kolla in den och rösta ock requesta på!!  PÅ engelska av den anledning att även andra kan ha möjlighet att andvända länkarna! men resten kommer fortfarande uppdateras på Svenska! 

Sidan är igång igen och kan lova att den blir uppdaterad oftare!