Demi och Wilmer har varit tillsamans till och från 2010 till nu, och all tecken pekar på att de fortfande är tillsammans. Härom veckan sågs de bära likadana ringar på ringfingret, och nu när bilder från Demi's cd-häfte släpps, går rykterna om att en viss text i häftet är till Wilmer. 
“To My biggest supporter and inspiration - The Person who was never lost faith in me, and who was made so many sacrifices for me, has done everything in their power to be there for me through my darkest moments and has helped me become the woman I am today. I love you. You know who you are… You changed my life. Thank you". 
Självklart kan vi inte 100% att det är till honom, men alla andra personer Demi står nära har hon nämnt, och känns som hon inte vill nämna hans namn av privata själ. Allt vi kan gör att hoppas att de är glada tillsammans och håller ihop! 
 
 
På eftermiddagen svensk tid så uppträde Demi på Good Morning America och gjorde en intervju! Se hennes uppträdande av Heart Attack och hör hur hon och Gwyneth Paltrow träffades i lougen på flygplatsen i Los Angeles! 
 
Demi Lovato's fjärde studio album "DEMI" släpps den 13 Maj i Sverige och finns att förhandsboka nu! 
Förhandsboka här

 
 
Inatt svensk tid firade Demi 1 år nykter!!
 
Eftersom Heart Attack släpptes tidigare pga. av att den läktes på internet, så Demi's intervju gjordes några dagar tidigare! Lyssna under på hela intervjun här under, där Demi pratar allt om hennes skadade ben , Heart Attack och vem den handlar om och vad hon gjorde på alla hjärtans dag och vem hon var med (Wilmer)! 
 
http://www.youtube.com/watch?v=GKg6QgIVSw4
Väntan är äntligen över!!! Heart attack är nu släppt på youtube och på amerikanska iTunes och klättrar redan på topplistan!
https://itunes.apple.com/us/album/heart-attack-single/id605843703

Hoppeligen tar den sig även till Sverige snart!
 
Demi spenderade sin alla hjärtans dag med att inviga den nya topshop affären i LA, där hon uppträde Give Your Heart a Break! Men verkar som det inte var hennes enda alla hjärtans dag planer... ? 
Se Demi's undvikande svar om vem hon kommer spendera dan med!