Picture

Demi firade sin hemkomst från Afrika med att fira sin födelsedag i efterhand med pojkvännen Wilmer Valderrama och nära vänner! 

 
Demi ringe på morgonen in till den amerikanska radio stationen KIIS FM med Ryan Seacrest och pratade om allt från premiären av X-factor, hennes uppkommande roll i Glee till .. Wilmer Valderrama! Här själv hur hon svarar på frågan om han är hennes pojkvän utan att svara! 

 
 
Demi gästade kvällen den 3:e September Jimmy Fallon's talk show, där de pratade x-factor, bilder Demi lagt upp på twitter och spelade ett spel! Se hela intervjun under! 
 
Söndag kväll uppträde Demi i sin hemstat Texas på festivalen "Festival People En Espanol" i San Antonio! 
 
Bara några dagar efter Demi landat från en lång promo i Europa, så gav hon och resten av domarna i nya säsongen av x-factor av till New Orleans, för att hitta en ny superstjärna! Vi får dock inte se vad de har att ge förens i höst då programmet är tillbaka i rutan, men ryktet går att Panda, från föra årets auditions är tillbaka, och bara det gör det ju värt det! För ni som inte kommer ihåg henne, se hennes audition under! 


Läs mer om säsong 3 av X-factor här! 
 
Picture


Natten till söndag svensk tid uppträdde Demi på KISS 108's konsert i Boston. Sist ut i startfältet som headliner tog Demi publiken med storm. Förutom klassikerna från Don't Forget & Unbroken så uppträdde Demi 3 nya låtar och en cover! Hon öppnade med Heart Attack, som fick publiken att både skrika och sjunga! De två stora överaskningarna var dock när Demi sjöng "Really DOn't Care" Live för första gången, utan fick också Cher Lloyd att uppträda låten tillsamans med henne! Se uppträdandet nedanför, Girlpower på högsta nivå! 

Den andra överaskningen var Demi's cover på Rihanna's "Stay",  som tog publken med storm! Se igenom klippen till slutet av låten då Demi visar hur bra hon egentligen kan sjunga! 
Se resten av Demi's konsert nedan!