Under inspelningen av Voto Latino's PSA, The Enforcers, gjorde Demi en intervju om vad hon tycker om att jobba med organisationen och hennes roll. Hon pratar också om att vara en första gång väljare och vad det innebär. Se Demi's intervju ovan!
 
Direkt efter det nya avsnittet av X-factor så sändes ett nytt avsnutt av Glee där de sjöng Demi's låt "Give Your Heart a Break!" Även om ingen kan göra den bättre än Demi så tycker jag de gjorde det väldigt bra! 
 
Under helgen så uppträde Demi på Z festival i Brasilien och ovanför kan du se hela hennes framträdande på en av kvällarna! På lördagen så uppträde Demi i och på söndagen i Rio de Janierio!  Detta var Demi's sista konsert på ett tag, iallafall vad vi vet och nu ligger Demi's fokus på att vara i studion och jobba på sitt fjärde album samt såklart X-factor! (Glöm inte att kolla in fliken x-factor för allt om serien!) 
 
Häromdagen så släpptes trailern till den serie som Voto Latino gjort, The Enforcers. Ideen med det hela är att de ska inspirera och få fler unga latinamerikan att rösta i det uppkommande valet i USA. Demi är en av de som är medverkande tillsamans med bla. hennes ex Wilmer Walderama, som är en av skaparna av Voto Latino. Trailern ser sjukt spännande ut, och Demi ser rikitgt bad ass ut! Inget datum när det kommer släppas, men valet i USA är om lite mer än en månad, så det kan inte dröja så länge! 
 
 
Allt verkar gå uppför Demi just nu, och det blir bara bättre! Hennes musikvideo toppar denna veckas topplista på VH1!
 
Picture
Natten till idag så avslutade Demi sin sommarturne med en konsert i Oregon på Oregon State Fair. Hon sluate på topp och visade vilken talang hon är. Nu har Demi några dagar ledigt innana hon ska uppträda på VMA's, och sedan är det dags för X-factor! 

 
Sidan har fått en liten makeover och jag hoppas att den kommer börja uppdateras oftare igen. Med nästan ett är på nacken vet jag knappt om det är någon som läser sidan, men fortsätter som vanligt än då! Hoppas att fler ska hitta sidan så det kan finnas en samlingsplats för alla Demi fans i Sverige. Mer uppdateringar kommer snart! 
Allt X-factor relaterat kommer nu i första hand hamna under x-factor fliken där allt som har med x-factor att göra finns samlat! 
 
Idag fuller våran Demi inget mindre än 20 år!!!! Hoppas att hon får den födelsedag ho verkligen förtjänar!
 
Demi medverkar detta år i Wilmer Valderamas mfl. kampanj Voto Latino vars syfte är att få flera unga latinamerikaner att rösta i det uppkommande valet i USA. Flera stjärnor medverkar för att få ut ordet och få fler att rösta! Tycker det är bra att Demi hinner med att göra det med så mycket hon har på gång! Kampanjen är inspelad och kommer sändas i USA i samband med valet. Av de bilder man fått se verkar det rikigt spännande.. säger bara Leopard!


Här kan man se behind the scenes:

Demi medverkade även i deras kampanj 2010, och det var så hon började sitt sammarbeta med Voto Latino (Och träffade Wilmer för fösta gången, vilken som senare ledde att de blev ett par några månander senare ... )