Om inte Demi redan hade dagen fylld så passade hon på att gå på Topshop's röda matta för deras affär som öppnar imorgon! Hon tog sig runt som en kämpe med sina kryckor, och verkade även se till att spendera lite tid med pojkvännen? såhär dan före alla hjärtans dag! 

 
Nu är det släppt! Demi's nya singel kommer heta Heart Attack och släpps 4 Mars!
Se teasern under:  
 
Under eftermiddagen på Måndag så vart Demi's profilbild på Twitter svart, och ven bakgrunden. Sen märktes det fort alla sociala medier rörande Demi nu hade en svart bild, och hennes hemsida blev helt svart. Hashtaggen #DemiBlackout blev snabbt populär på Twitter då många spekulerar om vad det är som händer. Kanske förbereder för promo för den nya singeln? Allt man kan göra är att vänta, då varken Demi eller hennes skivbolag har släppt något än!
 
Idag är det två är sen Demi kom ut från behandlingshemmet Timberline Knolls! På Twitter så öste all sin kärlek till Demi för den resa hon gjort under de två åren! Kul att se att hon fortfarande tar hand om sin hälsa och mår bra!
 
Demi uppträdde i veckan på VH1 Divas, och såklart var det Give Your Heart a Break hon uppträdde. Se Demi ta scenen med storm här nedan! 
 
"I've learned so much about myself since my experience in Rehab" 
Demi är en del av MTV's nya serie "This is how I made it" där hon pratar om just det. Demi pratar även om hennes tid efter Rehab och hennes 2012, samt att hon har en armé med fans som alltid står bakom henne. 


Avsnittet sänds 1:a December i USA och kommer till Sverige nästa år! 
 
Nomineringarna till People Choice Awards är nu ute! Demi är nominerad i tre (!) kategorier så se till att du röstar för henne i alla tre! Demi är nominerad till:

Best Pop Artist

Celebrity Judge

Music Fan Following
Man kan rösta via deras hemsida eller via deras iPhone/iPad app!!

 
Picture
DemiLovato.se är nu live! Sidan har nu fått en litet domän byte och ligger nu på demilovato.se istället! Lättare att hitta och lättare att komma ihåg! Allt annat är samma och det är än så långe bara en omdirigering från den förra sidan. Välkommen! 

 
Demi är på omslaget av Noverber-utgåvan av Teen Vogue och pratar i intervjun hon gjorde med de om bla x-factor och hur det är att jobba med Simon och Britney, men även hur hon håller sig hälsosam och vad hon gör för att se till så hon mår bra. Hon nämner även rykterna om henne och Niall Horan (One Direction) och säger ännu än gång att de bara är vänner Läs allt här och köp tidningen när den släpps här !

 
I tisdags morse svensk tid gästade Demi Jimmy Kimmel Live för att prata om den nya säsongen av X-factor! Intervjun var kort men rolig därefter! Sen den under och glöm inte att se nya avsnittet av x-factor inatt!